Monday, 24 September 2012

Pelan Pemasaran SNE Marketing


Syarikat SNE Marketing Sdn. Bhd. memiliki Produk yang termasuk dalam 10 Produk Terbaik Dunia. Jika kita menggunakannya bermakna kita menggunakan MAKANAN TERBAIK DI DUNIA!!. Oleh itu peluang untuk sembuh dari penderitaan penyakit dan memiliki badan yang sihat serta menjana pendapatan lumayan adalah sangat luas. REBUTLAH PELUANG KEEMASAN INI!!

Syarikat SNE Marketing Sdn. Bhd. menyediakan Peluang Pendapatan untuk ahli-ahli dengan memberi 54% Bonus. Syarikat hanya mengambil 46% sahaja. Berikut adalah jenis-jenis Bonus yang disediakan:-

BONUS PRESTASI KUMPULAN 19%
BONUS PEMBANGUNAN PENGURUS 22%
BONUS UNTUNGSAMA NASIONAL 2%
BONUS SEKURITI PENGURUS 2%
BONUS STOKIS 7%
BONUS DIAMOND 2%


Pelan pemasaran SNE adalah amat mudah dan berupaya menjana pendapat yang LUMAYAN!!.

  1. Syarikat SNE menyediakan peluang perniagaan yang mudah untuk semua ahli kecuali yang berumur bawah 18 tahun.
  2. Modal permulaan amat rendah, iaitu RM220 bagi pembelian SNE Kapsul dan RM240.00 bagi pembelian Beutskin Essence. Beli produk, terus jadi ahli dan layak menerima semua bonus yang ditawarkan oleh syarikat SNE Marketing Sdn. Bhd sehingga 54%.
  3. Pendapatan dikira berdasarkan jumlah jualan dan juga jumlah pengurus yang berjaya dihasilkan di bawah setiap ahli.
  4. Jumlah jualan yang dibuat secara individu dan kumpulan akan menentukan % kelayakan bonus yang akan diterima dan juga kenaikan pangkat manager dikira secara kumulatif (dikira secara campuran dari bulan-bulan lepas dan bulan terkini).
  5. Keahlian adalah sepanjang hayat. Ahli cuma perlu ‘maintain’ satu kotak Beutskin Essence RM200 (200 pv) atau 1 kotak SNE Kapsul RM180 (180 pv)setiap bulan untuk melayakkan diri menerima bonus. Jika ahli tidak ‘maintain’ dia cuma tidak akan dibayar bonus, sebaliknya semua bonus dirinya dan kumpulannya akan dibayar kepada ‘upline’, tetapi keahliannya tidak batal.
  6. Sekiranya ahli tidak maintain (tidak membuat pembelian untuk diri sendiri) selama 6 bulan, keahliannya masih tidak batal, tetapi ahli boleh dan bebas mendaftar semula di bawah sesiapa saja.


*JOM SERTAI SAYA & DAFTAR SEGERA SEBAGAI STOKIS MOBILE!!! STOKIS DIPERLUKAN DI SELURUH NEGARA!!!

*PRODUK BAGUS, BERKHASIAT, BERKESAN, PERMINTAAN YANG SANGAT2 TINGGI, DAPAT UNTUNG & BONUS YG LUMAYAN DARIPADA  PIHAK SYARIKAT!!!

*JIKA ANDA SEORANG YANG BERCITA-CITA TINGGI, MEMANG BERMINAT DGN BUSINESS SERTA MAHU MENDAPAT PENDAPATAN LEBIH SETIAP BULAN, ANDALAH ORANG YANG KAMI CARI & PERLUKAN!!!

 Emel saya untuk info lanjut:
snfbw111@gmail.com


Saturday, 22 September 2012

Jom kenali SNE Kapsul

Nama produk: SNE Kapsul
Kod produk: 10002
Berat: 500mg x 60 kapsul
No. KKM: MAL20034169TCR
Harga: RM220
KAPSUL SNE menggabungkan minyak biji Seabuckthorn dengan Mukopolisakarida Makromolekul sebagai ramuan aktifnya, kedua-dua bahan ini diekstrak dan diperhaluskan dengan penggunaan teknik pengekstrakan superkritikal karbon dioksida. KAPSUL SNE berkesan untuk menyingkirkan toksin dan radikal bebas, meningkatkan sistem imunisasi tubuh, mengaktifkan sel-sel otak, sistem saraf dan sistem endokrin, serta menyelaras dan membaik pulih sel-sel badan supaya badan dapat mencapai tahap metabolisma yang optimum.

KAPSUL SNE berupaya untuk membantu mereka yang mempunyai penyakit-penyakit seperti:
- Tekanan darah tinggi
- Tekanan darah rendah
- Diebetes
- Masalah buah pinggang
- Pelbagai jenis barah
- Buasir
- Gastrik
- Senggugut
- Masalah jantung
- Hepatitis B
- Sukar mengandung
- Keputihan
- Anemia
- Insomnia
- Sembelit
- Tumor
- Gout
- Masalah ginjal
- Katarak
- Sakit kulit
- Migrain
-Strok
- Athma
- Jerawat
dan banyak lagi... insyaAllah.
6 CIRI UTAMA KAPSUL SNE:
• Meningkatkan kualiti kesihatan tubuh
• Menyuburkan dan mencergaskan sel
• Menyelaras dan membaik pulih sel
• Mengandungi kesan anti-bakteria
• Menyeimbangkan sistem badan
• Membersihkan darah dan membantu dalam proses detoksifikasi.
MANFAAT UTAMA:
• Berkeupayaan untuk menyingkirkan radikal bebas dan elemen berbahaya.
• Meningkatkan fungsi sistem imun.
• Mencegah pelbagai jenis penyakit sistem pencernaan.
• Mengurangkan tahap lipid darah dan kolestrol, justeru mencegah penyakit kardio-serebrovaskular.
• Mencegah jangkitan influenza.
• Merawat lecur, parut, reput fros dan kudis tekanan.
• Mencegah kerosakan yang diakibatkan oleh radiasi dan oksidasi.
• Menggalakkan peredaran darah dan mengelakkan pembentukkan bekuan darah/thrombus; mempercepatkan prose penyembuhan luka selepas pembedahan.
• Mencegah dan merawat pelbagai masalah ginekologikal. Produk ini amat sesuai untuk kaum wanita.
• Membantu perkembangan fizikal dan keupayaan mental kanak-kanak.
• Meningkatkan kesihatan kulit dan menagguhkan proses penuaan.

KESAN RAWATAN SNE KAPSUL:
Tempoh rawatan pertama ( 1- 30 hari )
Wajah semakin segar dan berseri-seri
- Kualiti tidur bertambah baik
- Mempertingkatkan sistem pertahanan badan
- Kesejahteraan mental
- Meringankan penderitaan penyakit semasa
Indikasi :- Kesan rawatan Kapsul SNE telah bermula, menyingkirkan toksin dan radikal bebas daripada badan anda. Sesetengah individu akan mengalami tindak balas yang positif (reaksi penyelarasan). Namun begitu, reaksi sedemikian akan hilang dalam tempoh 1-2 minggu.

Tempoh rawatan kedua ( 31 - 60 hari )
- Tubuh terasa cergas dan bertenaga
- Pigmentasi dan kedutan berkurangan
- Kualiti tidur bertambah baik
- Penderitaan penyakit semasa diringankan dan bertambah lega
- Wajah tampak berseri dan lebih muda.
Indikasi :- Sistem endokrin diselaraskan untuk mencapai keseimbangan dalaman; fungsi imun dipulihkan, metabolism pada tahap optimum. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE.

Tempoh rawatan ketiga ( 61 hari ke atas )
- Keletihan, kepenatan dan sakit belakang semakin lega
- Kulit tampak lebih lembab, halus dan gebu
- Pigmentasi berkurangan atau semakin pudar
- Pengurangan tahap gula dalam darah, lipid darah dan kolestrol menurun
- Peredaran darah yang optimum, hujung jari berwarna kemerah-merahan
- Simptom penyakit semasa telah dibaik pulih dengan ketara.
Indikasi :- Kapsul SNE merupakan sumber nutrient penting untuk tubuh badan anda. Ia membantu menyelaraskan fungsi tubuh anda. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE.Penyelarasan kesihatan yang optimum.


Pada tahap ini, anda telah menikmati faedah Kapsul SNE. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE. Dos boleh dikurangkan setengah. Kesimpulannya, Kapsul SNE membantu anda kekal sihat, bebas daripada penyakit dan awet muda, membolehkan anda menikmati usia yang panjang.
Cara pengambilan: 
2 biji SNE Kapsul pagi dan 2 biji SNE kapsul malam
*Banyakkan minum air masak sepanjang tempoh rawatan
*Amalkan senaman ringan setiap hari untuk meningkatkan lagi kadar penyerapan
*Tingkatkan pengambilan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet harian anda

Adira dan Produk SNE Marketing

Sekarang ni rata-rata orang bercakap tentang produk SNE Marketing. SNE?? Ape tu?? Alahhhh... yang ada jual Beutskin Essence tu.. yang Adira makan sampai jadi putih melepak tu.. haaa.. yang tu lahhh... ^^

Sebelum Siti buka cerita lebih panjang, jom tengok gambar-gambar Adira ni..

Adira AF8 ni sebenarnya memang dah comel dah, kecik molek je orangnya.. Mula-mula Siti ingatkan Adira ni berbangsa cina, tapi rupanya melayu tulen... Tapi biasalah kan, bila dah jadi artis, mestilah nak kene cantik sentiasa. Yang dah cantik pun akan cari jalan utk jadi lebih cantik. Botox? Suntik? Itu ke yang Adira amalkan?? Ok, cuba baca ni pulak.

Haaaa.... nampak tak? Adira mengaku yang dia ada amalkan pemakanan tambahan untuk kecantikan kulitnya. Ok, sekarang kita tengok gambar Adira yang sekarang.

Cantikkan?? Memang berbeza sangat.. Bukan setakat kulit wajah je yang putih, tapi seluruh tubuh badan.. Tak percaya cuba tengok tangan Adira tu.. Cerah, mulus dan gebu je kulit dia... Dah betul-betul macam gadis berbangsa Cina.. ^^

Supplement ape yang Adira amalkan sebenarnya? Haaaaa.... inilah rahsia Adira..

Beutskin Essence

SNE Kapsul

Excel Tea
Ok, nanti Siti akan kongsikan lagi beberapa testimoni daripada pengguna yang dah mencuba produk daripada SNE Marketing ni. Sambil tu, jika anda berminat untuk mendapatkan produk hebat ini, bolehlah komen di bawah ini atau like page saya.

Testimoni Acai Berry

Jom tengok-tengok testimoni Acai Berry daripada pengguna yang berpuas hati.. ^^
*Sila klik gambar supaya lebih jelas*

Testi 1

Testi 2

Testi 3







Nantikan testimoni-testimoni yang lain pula... ^^

Friday, 21 September 2012

Borong ABC Acai Berry


Masih tercari-cari harga ABC Acai Berry yang murah untuk diborong??
Kini anda tidak perlu runsing lagi kerana di SNF Beauty & Wellness, anda akan mendapat harga BORONG yang sangat berpatutan~!!

SMS saya di nombor +60108821368 atau emel kpd <snfbw111@gmailcom> dan nyatakan kuantiti Acai Berry yang akan ingini.
Jumlah minimum untuk borong adalah sebanyak 10 botol sahaja.

*PERCUMA CAJ POSLAJU*

10 botol - 19 botol = RM50/bottle
20 botol - 29 botol = RM45/bottle
30 botol - 39 botol = RM40/bottle

40 botol ke atas, harga istimewa akan diberikan~!!

Buah Acai Berry segar

Apakah ACAI BERRY??
Acai Berry adalah sejenis buah yang berasal daripada Hutan Hujan Amazon di Brazil. Buah Acai yang berwarna hitam-ungu berbentuk bulat dan kecil. Diameter lebih kurang 25mm, kelihatan seperti buah anggur. Satu dahan mengeluarkan 500 ke 900 biji dan berupaya menghasilkan buah 2 kali setahun. Acai Berry mendapat gelaran 'Superfruit' selepas hasil kajian membuktikan ia mengandungi lemak, protein, kalsium, asid amino, vitamin dan anthocyanin. 

Walaupun Acai Berry mengandungi lemak, tetapi jangan risau kerana Acai berry kaya dengan asid lemak esensial yang dapat membantu untuk mengawal kolesterol LDL yang tidak diperlukan dan menjaga HDL kolesterol yang diperlukan dalam tubuh kita. 

Acai Berry juga sangat tinggi kandungan anti-oksidannya. Antioksidan yang terkandung dalam Acai berry adalah 10 kali ganda dari buah anggur dan dua kali ganda dari Blueberry. Antioksidan membantu mempercepatkan pembahagian sel, mengurangkan kedutan dan memelihara keanjalan  kulit.

Walaupun demikian, antara khasiat Acai Berry yang terbesar sekali adalah ia berupaya membantu pengamalnya mendapatkan berat badan yang seimbang. Mengapa? Ini kerana Acai Berry mengandungi kadar serat yang tinggi, lemak omega, asid amino, protein serta vitamin A, B1 dan E.

Orang-orang dari Amazon telah menggunakan Acai Berry selama bertahun-tahun kerana mereka tahu tentang kelebihannya itu. Acai Berry sudah digunakan dalam pelbagai sajian pemakanan seperti sarapan, minuman, makanan lewat petang atau malam. Ini kerana mereka yakin akan keperluan tubuh badan mereka dapat dipenuhi dengan segala kebaikkan yang terdapat dalam Acai Berry. Nutrisi Acai berry terbukti mempunyai manfaat yang amat besar, dan ia harus menjadi pemakanan tambahan dalam menu pemakanan sehari-hari.

Patutlah bentuk badan orang Brazil atau Amazon ni langsing dan ramping je kan? Kulit pun licin je... heee...


PEMAKANANNYA SECARA BERTERUSAN DAPAT MEMBANTU DALAM:
1. Mengurangkan berat badan.
2. Membantu masalah disfungsi seksual.
3. Merawat insomnia (kesukaran utk tidur malam)
4. Membantu dalam melawan sel-sel kanser.
5. Membantu mengurangkan komplikasi Diabetes.


Cara pengambilan ABC Acai Berry (Softgle Capsules)
Makan 1 biji kapsul setiap pagi, sebaik-baiknya 30 minit sebelum sarapan. Pastikan anda minum air masak dengan banyak (anggaran 2 liter - 3 liter) sepanjang hari bagi mempercepatkan proses pembakaran lemak. Anda juga digalakkan mengambil 5 hidangan makanan setiap hari iaitu:

Sarapan pagi
Minum pagi
Makan tengah hari
Minum petang
Makan malam

Biar makan dengan kerap, tapi dalam kuantiti yang terkawal.

Perlu ingat! ABC Acai Berry akan membantu meningkatkan metabolisme tubuh anda. Apabila metabolisme meningkat, pembakaran lemak akan menjadi lebih efisyen dan seterusnya mengurangkan berat badan anda. Oleh sebab itu, anda perlu makan makanan yang berkhasiat dan bernutrisi bagi menggalakkan lagi proses ini dan juga untuk membekalkan tenaga kepada tubuh anda.

Di sini saya berikan cadangan hidangan atau makanan yang anda boleh ambil sepanjang tempoh mengamalkan ABC Acai Berry:

Sarapan: 
Sebiji pisang + Air Milo panas kosong (tanpa gula atau susu) + Telur hancur 2 biji.

Minum pagi:
 Sepotong betik + Air suam kosong/teh hijau + biskut highfiber

Makan tengah hari: 
Setengah pinggan nasi putih + Ikan bakar/Ayam panggang/daging bakar  dan air asam + Sup Sayur/tomyam + ulam-ulaman + sepotong buah-buahan

Minum petang: 
Air Milo kosong + 2 potong @ 2 biji kuih-muih @ Biskut kering

Makan Malam: 
Semangkuk Sup Sayur/Tomyam

INGAT!!
Diet means you CUT your CALORIES, not your MEAL.


My 1st posting~!!

Alhamdulillah.. Kini SNF Beauty & Wellness dalam versi Blogger pula. Sebelum ini Siti lebih fokus FB Marketing, tapi disebabkan ruang utk berkongsi info agak terhad di FB, jadi Siti memutuskan utk mewujudkan versi blog pula. InsyaAllah, harapan Siti hanya satu, semoga pembeli2 dan pelanggan2 sama ada baru atau lama akan mendapat informasi yg betul berkaitan setiap produk yg dijual oleh SNF Beauty & Wellness.

Kepada yang follow blog ini, hanya ucapan terima kasih yg mampu Siti beri sebagai tanda penghargaan kpd anda. Mudah-mudahan, blog ini dapat memberi manfaat kepada anda semua.. #LOVE# Muahhhhh~!!

Produk-produk yg dijual oleh SNF Beauty & Wellness



There was an error in this gadget