Monday, 8 October 2012

MILDIA - Set penjagaan wajah

 Anda nak kulit anda yang kusam, berminyak kembali berseri-seri?

Atau anda ada masalah jerawat yang mengganggu keyakinan anda setiap hari?

Atau anda rimas dengan tompokan jeragat yang sentiasa bertambah seiring dengan pertambahan usia anda?

Dan ini testimoni saya sendiri.. ^^

Nak tahu rahsia saya??

MILDIA SKIN CARE SERIES


 MILDIA ACNE SERIES
Khusus untuk wajah yang berjerawat atau berminyak

SET LENGKAP:
Acne Cleanser - RM49.00 (100ml)
Acne Toner - RM49.00 (100ml)
Acne Day Cream - RM55.00 (15g)
Acne Night Cream - RM60.00 (15g)
Acne Clarifying Gel - RM60.00 (15g)

SET PERCUBAAN:
RM79.00
Acne Cleanser (20ml)
Acne Toner (20ml)
Acne Day Cream (5g)
Acne Night Cream (5g) ATAU Acne Clarifying Gel (5g)

 MILDIA WHITENING SERIES
Sesuai untuk kulit normal atau kulit yang kusam, berjeragat dan kering

SET LENGKAP:
Whitening Cleanser - RM49.00 (100ml)
Whitening Toner - RM49.00 (100ml)
Whitening Day Cream 3 in 1 - RM55.00 (15g)
Whitening Night Cream - RM60.00

SET PERCUBAAN:
RM79.00
Whitening Cleanser (20ml)
Whitening Toner (20ml)
Whitening Day Cream 3 in 1 (5g)
Whitening Night Cream (5g)
 
MILDIA DEPIGMENTATION SERIES
Berkesan untuk membantu memudarkan parut dan jeragat
(tiada pengelupasan)

SET LENGKAP:
Peeling Serum - RM69.00 (3 botol)
Whitening Day Cream 3 in 1 - RM55.00 (15g)
Miracle Cream - RM95.00 (15g)
 
*Set ini tiada cleanser dan toner, jadi anda boleh pilih sama ada menggunakan Whitening cleanser dan toner ATAU Acne cleanser dan toner (mengikut kesesuaian kulit).

SET PERCUBAAN:
RM125.00
Peeling serum (3 botol)
Whitening Day Cream 3 in 1 (5g)
Miracle Cream (5g)

BERMINAT??
PM Siti di FB atau sms/whatsapp +60108821368

Sunday, 7 October 2012

Cara buka akaun PosLaju

Assalamualaikum...
Akhir-akhir ni ramai yang tanye dengan Siti, macam mana prosedur atau cara-cara nak buka akaun poslaju. Dah rasa macam kaunter pertanyaan pulak.. Hehehe.. Tapi takpelah.. Tak rugi pun kalau kita berkongsi sedikit pengalaman yang ada. Sebab tu, hari ini Siti luangkan sikit masa untuk berkongsi cara-cara membuka akaun poslaju dengan anda yang masih blur lagi tu.

Sebenarnya, tak kiralah sama ada kita ada perniagaan kecil atau besar, sangat penting untuk kita ada akaun poslaju. Bukan apa.. ia lebih mudah dan sangat-sangat menjimatkan masa dan kos kita. Dengan adanya akaun ini, kita tak perlulah lagi memandu ke poslaju atau pejabat pos, bayar parking, angkut segala parcel, lepas tu nak beratur lagi.. Apabila ada akaun, kita hanya perlu telefon poslaju, dan poslaju akan datang kutip parcel-parcel kita di depan rumah. Segala plastik dan borang poslaju pun akan dibekalkan secara percuma. Hujung bulan, kita akan dapat statement, dan bayar ikut jumlah yang dah ditetapkan. Mudah kan?

Ok, untuk membuka akaun poslaju:
  1. WAJIB mendaftarkan perniagaan anda dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) sebab poslaju akan minta nombor pendaftaran syarikat kita. Tak tahu macam mana nak mendaftar dengan SSM? Ok, nanti Siti akan buat entry lain berkaintan cara-cara mendaftarkan perniagaan pula.
  2. Sediakan COP RASMI syarikat. Tak payah pening kepala nak buat logo tu semua. Just buat yang simple-simple je. Paling penting ada NAMA SYARIKAT, NOMBOR PENDAFTARAN SYARIKAT dan NOMBOR TELEFON.
  3. Sediakan deposit. Deposit ni ikut kawasan poslaju anda. Macam Siti mendaftar di PosLaju Kluang, deposit yang diperlukan ialah sebanyak RM500.00. Deposit ini akan dikembalikan kalau kita nak tutup akaun poslaju.
  4. Pergi ke pejabat Poslaju yang berhampiran dengan anda dan isi borang-borang yang diberikan nanti. Pastikan bawa salinan kad pengenalan, salinan sijil SSM, cop syarikat dan wang deposit.
  5. Tunggu pengesahan. Biasanya pengesahan ini akan mengambil masa selama seminggu atau lebih kerana pihak poslaju perlu memastikan status pendaftaran syarikat kita dengan pihak SSM.
Mudah-mudahan, apa yang Siti kongsikan dapat memberi manfaat kepada anda yang ingin membuka akaun poslaju. Jika ada masalah atau masih tidak jelas, bolehlah hubungi Poslaju yang berdekatan dengan anda ya.

 

Saturday, 6 October 2012

TESTIMONI MYRACLES BEAUTY

ANDA MASIH SANGSI TENTANG KELEBIHAN PRODUK-PRODUK MYRACLES BEAUTY??

OK, JOM TENGOK GAMBAR-GAMBAR INI















BERMINAT??
PM SITI DI FACEBOOK ATAU SMS +60108821368

Myracles Beauty Products

ANDA RISAU DENGAN KEADAAN KULIT YANG SEMAKIN KUSAM, TIDAK ANJAL DAN KEDUTAN PADA WAJAH YANG SEMAKIN BERTAMBAH??

ANDA MEMILIKI MASALAH EYE BAG, BAWAH MATA YANG GELAP DAN PARUT JERAWAT YANG SUKAR DIHILANGKAN??

ANDA MEMILIKI MASALAH KULIT YANG BERSISIK, TERLALU KERING DAN SERING MENGELUPAS??

ANDA MENGALAMI MASALAH KEGATALAN YANG SERIUS, EKZEMA ATAU PANAU??

JIKA JAWAPAN ANDA IALAH 'YA'....

SAYA ADA PENYELESAIANNYA!!

Myracles Collagen Soap dan Myracles Collagen Spray

APAKAH MYRACLES BEAUTY??
Produk tempatan buatan Malaysia yang mendapat kerjasama daripada FAMA. Semua sumber collagen (rumpai laut) di dalam setiap produk Myracles Beauty telah dibekalkan oleh FAMA. Produk Myracles Beauty dikilangkan di Kedah-Bio, Kedah.

APAKAH PRODUK KELUARAN MYRACLES BEAUTY?
Setakat ini, Myracles Beauty mengeluarkan dua jenis produk utamanya iaitu Myracles Collagen Spray (MC Spray) dan Myracles Collagen Soap (MS Soap).

Myracles Collagen Spray
Nama produk: Myracles Collagen Spray
Kandungan: 65ml
Harga: RM120.00
Bahan-bahan: 
Ektrak buah delima, oxygenated water, gel aloe vera dan rumpai laut (pure marine collagen). 

Cara penggunaan:
1)Semburkan MC Spray ke seluruh bahagian muka dan leher (6-7 kali spray)
2)Tepuk perlahan-lahan di seluruh bahagian muka  dengan menggunakan 2-3 jari.
3)Urut dengan lembut di bahagian bawah mata (3-4 kali).
4)Biarkan sehingga kering.

Kelebihan MC Spray:

Kulit wajah akan rasa dan nampak lebih tegang, lebih cerah, lembap, muka nampak lebih runcing, lebih segar dan eye-bag akan berkurang atau hilang dalam masa 3-5 MINIT SAHAJA. Ia boleh bertindak sebagai Toner, moisturizer,UV Protector dan krim malam.

Apabila kita spraykan pada muka, Oxygenated water yang bergetar akan terus menyerap dan membawa sekali Collagen ke dalam kulit dan terus berikan kesan dari sudut menegangkan kulit kita. Sebab itu eye-bag boleh terus hilang. Apabila kulit di bahagian bawah mata kita tegang, eye-bag pun akan hilang.

Konsep produk Myracles ialah membaikpulih sel kulit yg rosak , menggantikan sel-sel yang telah  mati dan menegangkan kulit. Ia sama sekali  TIDAK akan mengelupaskan kulit. Oleh itu, bagi orang yg ada masalah jerawat, sel yg lemah pada bahagian yang ada jerawat akan dibaikpulih dan dalam masa yg sama apabila kulit menjadi semakin tegang dan sel kulit semakin kuat, jerawat akan lebih cepat kecut dan mempermudahkan utk menghilangkan kesan jerawat tersebut.

Untuk mereka yang mempunyai masalah "Open Pores", konsepnya tetap sama. Secara tidak langsung, apabila pori-pori semakin mengecil, masalah jerawat juga akan berkurangan.

Kelebihan jangka masa panjang:
Anti-Aging (Anti-Penuaan), Lightening (Pencerahan kulit dari dalam), Whitening, Facial UpLift (Pembentukan semula rupa wajah secara semulajadi) dan membetulkan tona warna serta struktur kulit muka.

Myracles Collagen Soap

 Nama Produk: Myracles Collagen Soap (MC Soap)
Harga: RM50.00/bar
Bahan-bahan:
Ektrak buah delima, sarang burung walet, gel aloe vera dan rumpai laut (pure marine collagen)

Cara penggunaan:
1) Cucikan muka seperti biasa.
2) Sebelum bilas dengan air, biarkan untuk 30-60 saat.
3) Bilas dengan air dan lap sehingga kering sebelum menggunakan MC Spray.

Kesan segera MC Soap:
Apabila menggunakan MC Soap, kulit akan rasa tegang, segar dan lembap serta menambahkan keberkesanan apabila menggunakan MC Spray.

Kesan jangka panjang:
Penggunaan MC Soap yang berterusan akan membantu untuk mencerahkan kulit, menegangkan serta memberi kesan anti-penuaan.

BERMINAT??
PM SAYA DI FACEBOOK ATAU SMS/CALL +60108821368 (SITI)  

Wednesday, 3 October 2012

Lagi testimoni Beutskin Essence~!!

Alhamdulillah... Sekarang Beutskin Essence dah jadi satu FENOMENA~!! Kat mana-mana pun orang bercakap pasal BE. Now Siti nak tunjukkan pula testimoni-testimoni daripada kalangan BUKAN ARTIS yang dah mengamalkan BE sejak 3 - 4 bulan yang lepas. Check it out~!!





Jadi, tunggu apa lagi?
SMS Siti di +60108821368 atau add Siti di Facebook.. :))


Monday, 1 October 2012

Beutskin Essence - Mengubah Statistik Umur Manusia

Produk : Beutskin Essence
Kod Produk : 10023
Berat : 500mg x 60 capsules
No.Pendaftaran Kementerian Kesihatan : MAL08031430TR
Harga : RM240.00
Kandungan :
Minyak Biji Seabuckthorn, Radix Puerariae Lobata, Minyak Biji Anggur, Likopena, Minyak Kacang Pain, Beeswax
 
Mengapa BEUTSKIN ESSENCE sangat istimewa? 
Jom kita tengok kandungan dan khasiatnya:
 
Minyak Biji Seabuckthorn
Pokok Seabuckthorn atau nama saintifiknya Hippophae Rhammoides adalah sejenis tumbuhan dari kawasan gurun di daerah pedalaman Mongolia dan sebahagian kawasan Gurun Gobi di China. Antara keunikan buah seabuckthorn:
  • Merupakan buah yang paling masam di dunia dengan kandungan vitamin C 8 kali ganda lebih tinggi berbanding buah kiwi.
  • Setiap 100g jus buah seabuckthorn mengandungi 825mg - 1100mg vitamin C
  • Kaya dengan pelbagai jenis vitamin, asid lemak dan asid amino yang sangat baik untuk kesihatan tubuh.
Khasiat pengambilan seabuckthorn kepada tubuh badan:
Menyingkirkan radikal bebas yg berlebihan dr badan, menguatkan fungsi imun badan, menyelaras dan memperbaiki sel imun badan yg aktif, meningkatkan daya penahanan terhadap penyakit dan menyelaraskan fungsi endokrin. 

Radix Puerariae Lobata
Pueraria Mirifica atau Pueraria Lobata adalah satu herba yang berasal daripada Thailand. Ubi herba ini mengandungi kesan estrogen yang sangat hebat. Sejak zaman silam, masyarakat Thailand telah menjadikannya sebagai herba untuk memelihara keremajaan kulit, memejalkan payudara, punggung dan untuk kesihatan dalaman wanita. Antara kelebihan pengambilan Pueraria Mirifica atau Pueraria Lobata ialah:
  • Menambah saiz payudara
  • Mencerahkan kulit
  • Melembut dan menganjalakan kulit
  • Menegangkan payudara dan punggung yang kendur
  • Mengatasi masalah sukar tidur
  • Melangsingkan badan
  • Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim
  • Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing
  • Mengetat dan merapatkan vagina
  • Mencegah migrain
  • Melambatkan pertumbuhan uban
  • Mengandungi agen anti-kanser
Minyak Biji Anggur 
Oligomeric Proantho Cyanidin atau OPC merupakan bahan antioksida dan unsur semulajadi penting yang terdapat di dalam biji anggur. OPC diklasifikasikan dalam kumpulan polifenol yang terdiri daripada flavoid dan flavanol istimewa. Di dalamnya terdapat bahan semulajadi dan tidak bertoksid. Di samping itu, OPC amat kaya dengan protein terutamanya kalogen yang menjadi bahan utama terhadap pembentukan sel dan tisu. Malah OPC berfungsi 50 kali lebih kuat daripada Vitamin E dan 20 kali lebih berkesan berbanding Vitamin C. Kajian menunjukkan, berbanding tumbuhan lain, OPC paling banyak didapati di dalam biji anggur. Pengambilan OPC tidak akan memberikan sebarang risiko sampingan kepada pengguna. Kadar dos penggunaan harian yang sesuai adalah antara 100 hingga 150 mg sehari. 

Antara khasiat pengambilan Minyak Biji Anggur:
  • Meneutralkan radikal bebas yang merosakkan gen manusia
  • Meningkatkan kekuatan dan keanjalan salur darah
  • Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
  • Mengurangkan gangguan ketahanan sistem tubuh untuk wanita yang hampir monopous.
  • Membantu memulihkan kesihatan sel dan tisu badan.
  • Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukan tisu.
  • Bertindak sebagai bahan anti bakteria, anti virus, anti kanser dan pelindung kepada alahan.
Likopena (Tomato)
Tomato mengandungi karotenoid atau sebatian semula jadi yang memberikan warna merah kepada tomato dan pelbagai khasiat kebaikan antioksidan semula jadi yang baik untuk kesihatan badan. Selain mempunyai kebaikan antioksidan, makanan yang mengandungi likopena itu juga boleh mengurangkan risiko beberapa jenis kanser dan penyakit jantung.Hasil kajian pakar penyelidik asing mendapati bahawa kandungan likopena begitu tinggi dalam pes tomato, sos tomato dan jus tomato.

Antara kelebihan buah tomato:
  • Baik untuk kesihatan mata
  • Berupaya mengawal berat badan dan mencegah obesiti
  • Mencegah gangguan usus dan masalah hati
  • Baik untuk gangguan pernafasan
  • Mampu mengecilkan liang roma pada wajah
  • Melicinkan wajah dan mengelak jerawat
  • Menyejukkan kulit yang rosak
Minyak Buah Pine (Pine seeds oil)
Minyak Buah Pine diektrak daripada biji pine yang kering. Hasil kajian telah membuktikan bahawa biji pine mengandungi protein, vitamin dan mineral yang sangat baik untuk kesihatan tubuh manusia. Antara khasiatnya ialah:
  • Menurunkan paras kolestrol dalam darah
  • Meningkatkan keanjalan dan kelembutan kulit
  • Meneutralkan radikal bebas
  • Berkesan mengatasi masalah kulit seperti exzema

Lilin Lebah (bees wax) 
Lilin lemak merupakan produk yang terhasil daripada sarang lebah. Ia banyak digunakan dalam penghasilan kosmetik seperti gincu bibir, losyen, krim, sabun dan banyak lagi. Khasiatnya:
  • Merawat kerosakan kulit
  • Menambah kelembapan kulit dan mengelakkan kekeringan
  • Bersifat anti-bakteria
  • Mengurangkan kedutan pada kulit dan menghilangkan stretch-mark
  • Mempercepatkan penyembuhan luka
  • Menghilangkan parut
BEUTSKIN ESSENCE KINI TELAH MENJADI PILIHAN TERATAS ARTIS-ARTIS DI MALAYSIA!!
 

Pelakon 'Bukan Bidadari'

Isma AF (seorang isteri dan ibu kepada 5 orang cahaya mata)

Adira AF






ANDA JUGA BOLEH CANTIK SEPERTI MEREKA TANPA SUSUK, TANPA SUNTIKAN DAN TANPA PEMBEDAHAN PLASTIK!!

 SMS/WHATSAPP:
+60108821368
-Siti-



Monday, 24 September 2012

Pelan Pemasaran SNE Marketing


Syarikat SNE Marketing Sdn. Bhd. memiliki Produk yang termasuk dalam 10 Produk Terbaik Dunia. Jika kita menggunakannya bermakna kita menggunakan MAKANAN TERBAIK DI DUNIA!!. Oleh itu peluang untuk sembuh dari penderitaan penyakit dan memiliki badan yang sihat serta menjana pendapatan lumayan adalah sangat luas. REBUTLAH PELUANG KEEMASAN INI!!

Syarikat SNE Marketing Sdn. Bhd. menyediakan Peluang Pendapatan untuk ahli-ahli dengan memberi 54% Bonus. Syarikat hanya mengambil 46% sahaja. Berikut adalah jenis-jenis Bonus yang disediakan:-

BONUS PRESTASI KUMPULAN 19%
BONUS PEMBANGUNAN PENGURUS 22%
BONUS UNTUNGSAMA NASIONAL 2%
BONUS SEKURITI PENGURUS 2%
BONUS STOKIS 7%
BONUS DIAMOND 2%


Pelan pemasaran SNE adalah amat mudah dan berupaya menjana pendapat yang LUMAYAN!!.

  1. Syarikat SNE menyediakan peluang perniagaan yang mudah untuk semua ahli kecuali yang berumur bawah 18 tahun.
  2. Modal permulaan amat rendah, iaitu RM220 bagi pembelian SNE Kapsul dan RM240.00 bagi pembelian Beutskin Essence. Beli produk, terus jadi ahli dan layak menerima semua bonus yang ditawarkan oleh syarikat SNE Marketing Sdn. Bhd sehingga 54%.
  3. Pendapatan dikira berdasarkan jumlah jualan dan juga jumlah pengurus yang berjaya dihasilkan di bawah setiap ahli.
  4. Jumlah jualan yang dibuat secara individu dan kumpulan akan menentukan % kelayakan bonus yang akan diterima dan juga kenaikan pangkat manager dikira secara kumulatif (dikira secara campuran dari bulan-bulan lepas dan bulan terkini).
  5. Keahlian adalah sepanjang hayat. Ahli cuma perlu ‘maintain’ satu kotak Beutskin Essence RM200 (200 pv) atau 1 kotak SNE Kapsul RM180 (180 pv)setiap bulan untuk melayakkan diri menerima bonus. Jika ahli tidak ‘maintain’ dia cuma tidak akan dibayar bonus, sebaliknya semua bonus dirinya dan kumpulannya akan dibayar kepada ‘upline’, tetapi keahliannya tidak batal.
  6. Sekiranya ahli tidak maintain (tidak membuat pembelian untuk diri sendiri) selama 6 bulan, keahliannya masih tidak batal, tetapi ahli boleh dan bebas mendaftar semula di bawah sesiapa saja.


*JOM SERTAI SAYA & DAFTAR SEGERA SEBAGAI STOKIS MOBILE!!! STOKIS DIPERLUKAN DI SELURUH NEGARA!!!

*PRODUK BAGUS, BERKHASIAT, BERKESAN, PERMINTAAN YANG SANGAT2 TINGGI, DAPAT UNTUNG & BONUS YG LUMAYAN DARIPADA  PIHAK SYARIKAT!!!

*JIKA ANDA SEORANG YANG BERCITA-CITA TINGGI, MEMANG BERMINAT DGN BUSINESS SERTA MAHU MENDAPAT PENDAPATAN LEBIH SETIAP BULAN, ANDALAH ORANG YANG KAMI CARI & PERLUKAN!!!

 Emel saya untuk info lanjut:
snfbw111@gmail.com


Saturday, 22 September 2012

Jom kenali SNE Kapsul

Nama produk: SNE Kapsul
Kod produk: 10002
Berat: 500mg x 60 kapsul
No. KKM: MAL20034169TCR
Harga: RM220
KAPSUL SNE menggabungkan minyak biji Seabuckthorn dengan Mukopolisakarida Makromolekul sebagai ramuan aktifnya, kedua-dua bahan ini diekstrak dan diperhaluskan dengan penggunaan teknik pengekstrakan superkritikal karbon dioksida. KAPSUL SNE berkesan untuk menyingkirkan toksin dan radikal bebas, meningkatkan sistem imunisasi tubuh, mengaktifkan sel-sel otak, sistem saraf dan sistem endokrin, serta menyelaras dan membaik pulih sel-sel badan supaya badan dapat mencapai tahap metabolisma yang optimum.

KAPSUL SNE berupaya untuk membantu mereka yang mempunyai penyakit-penyakit seperti:
- Tekanan darah tinggi
- Tekanan darah rendah
- Diebetes
- Masalah buah pinggang
- Pelbagai jenis barah
- Buasir
- Gastrik
- Senggugut
- Masalah jantung
- Hepatitis B
- Sukar mengandung
- Keputihan
- Anemia
- Insomnia
- Sembelit
- Tumor
- Gout
- Masalah ginjal
- Katarak
- Sakit kulit
- Migrain
-Strok
- Athma
- Jerawat
dan banyak lagi... insyaAllah.
6 CIRI UTAMA KAPSUL SNE:
• Meningkatkan kualiti kesihatan tubuh
• Menyuburkan dan mencergaskan sel
• Menyelaras dan membaik pulih sel
• Mengandungi kesan anti-bakteria
• Menyeimbangkan sistem badan
• Membersihkan darah dan membantu dalam proses detoksifikasi.
MANFAAT UTAMA:
• Berkeupayaan untuk menyingkirkan radikal bebas dan elemen berbahaya.
• Meningkatkan fungsi sistem imun.
• Mencegah pelbagai jenis penyakit sistem pencernaan.
• Mengurangkan tahap lipid darah dan kolestrol, justeru mencegah penyakit kardio-serebrovaskular.
• Mencegah jangkitan influenza.
• Merawat lecur, parut, reput fros dan kudis tekanan.
• Mencegah kerosakan yang diakibatkan oleh radiasi dan oksidasi.
• Menggalakkan peredaran darah dan mengelakkan pembentukkan bekuan darah/thrombus; mempercepatkan prose penyembuhan luka selepas pembedahan.
• Mencegah dan merawat pelbagai masalah ginekologikal. Produk ini amat sesuai untuk kaum wanita.
• Membantu perkembangan fizikal dan keupayaan mental kanak-kanak.
• Meningkatkan kesihatan kulit dan menagguhkan proses penuaan.

KESAN RAWATAN SNE KAPSUL:
Tempoh rawatan pertama ( 1- 30 hari )
Wajah semakin segar dan berseri-seri
- Kualiti tidur bertambah baik
- Mempertingkatkan sistem pertahanan badan
- Kesejahteraan mental
- Meringankan penderitaan penyakit semasa
Indikasi :- Kesan rawatan Kapsul SNE telah bermula, menyingkirkan toksin dan radikal bebas daripada badan anda. Sesetengah individu akan mengalami tindak balas yang positif (reaksi penyelarasan). Namun begitu, reaksi sedemikian akan hilang dalam tempoh 1-2 minggu.

Tempoh rawatan kedua ( 31 - 60 hari )
- Tubuh terasa cergas dan bertenaga
- Pigmentasi dan kedutan berkurangan
- Kualiti tidur bertambah baik
- Penderitaan penyakit semasa diringankan dan bertambah lega
- Wajah tampak berseri dan lebih muda.
Indikasi :- Sistem endokrin diselaraskan untuk mencapai keseimbangan dalaman; fungsi imun dipulihkan, metabolism pada tahap optimum. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE.

Tempoh rawatan ketiga ( 61 hari ke atas )
- Keletihan, kepenatan dan sakit belakang semakin lega
- Kulit tampak lebih lembab, halus dan gebu
- Pigmentasi berkurangan atau semakin pudar
- Pengurangan tahap gula dalam darah, lipid darah dan kolestrol menurun
- Peredaran darah yang optimum, hujung jari berwarna kemerah-merahan
- Simptom penyakit semasa telah dibaik pulih dengan ketara.
Indikasi :- Kapsul SNE merupakan sumber nutrient penting untuk tubuh badan anda. Ia membantu menyelaraskan fungsi tubuh anda. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE.Penyelarasan kesihatan yang optimum.


Pada tahap ini, anda telah menikmati faedah Kapsul SNE. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE. Dos boleh dikurangkan setengah. Kesimpulannya, Kapsul SNE membantu anda kekal sihat, bebas daripada penyakit dan awet muda, membolehkan anda menikmati usia yang panjang.
Cara pengambilan: 
2 biji SNE Kapsul pagi dan 2 biji SNE kapsul malam
*Banyakkan minum air masak sepanjang tempoh rawatan
*Amalkan senaman ringan setiap hari untuk meningkatkan lagi kadar penyerapan
*Tingkatkan pengambilan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet harian anda

Adira dan Produk SNE Marketing

Sekarang ni rata-rata orang bercakap tentang produk SNE Marketing. SNE?? Ape tu?? Alahhhh... yang ada jual Beutskin Essence tu.. yang Adira makan sampai jadi putih melepak tu.. haaa.. yang tu lahhh... ^^

Sebelum Siti buka cerita lebih panjang, jom tengok gambar-gambar Adira ni..

Adira AF8 ni sebenarnya memang dah comel dah, kecik molek je orangnya.. Mula-mula Siti ingatkan Adira ni berbangsa cina, tapi rupanya melayu tulen... Tapi biasalah kan, bila dah jadi artis, mestilah nak kene cantik sentiasa. Yang dah cantik pun akan cari jalan utk jadi lebih cantik. Botox? Suntik? Itu ke yang Adira amalkan?? Ok, cuba baca ni pulak.

Haaaa.... nampak tak? Adira mengaku yang dia ada amalkan pemakanan tambahan untuk kecantikan kulitnya. Ok, sekarang kita tengok gambar Adira yang sekarang.

Cantikkan?? Memang berbeza sangat.. Bukan setakat kulit wajah je yang putih, tapi seluruh tubuh badan.. Tak percaya cuba tengok tangan Adira tu.. Cerah, mulus dan gebu je kulit dia... Dah betul-betul macam gadis berbangsa Cina.. ^^

Supplement ape yang Adira amalkan sebenarnya? Haaaaa.... inilah rahsia Adira..

Beutskin Essence

SNE Kapsul

Excel Tea
Ok, nanti Siti akan kongsikan lagi beberapa testimoni daripada pengguna yang dah mencuba produk daripada SNE Marketing ni. Sambil tu, jika anda berminat untuk mendapatkan produk hebat ini, bolehlah komen di bawah ini atau like page saya.

Testimoni Acai Berry

Jom tengok-tengok testimoni Acai Berry daripada pengguna yang berpuas hati.. ^^
*Sila klik gambar supaya lebih jelas*

Testi 1

Testi 2

Testi 3







Nantikan testimoni-testimoni yang lain pula... ^^

Friday, 21 September 2012

Borong ABC Acai Berry


Masih tercari-cari harga ABC Acai Berry yang murah untuk diborong??
Kini anda tidak perlu runsing lagi kerana di SNF Beauty & Wellness, anda akan mendapat harga BORONG yang sangat berpatutan~!!

SMS saya di nombor +60108821368 atau emel kpd <snfbw111@gmailcom> dan nyatakan kuantiti Acai Berry yang akan ingini.
Jumlah minimum untuk borong adalah sebanyak 10 botol sahaja.

*PERCUMA CAJ POSLAJU*

10 botol - 19 botol = RM50/bottle
20 botol - 29 botol = RM45/bottle
30 botol - 39 botol = RM40/bottle

40 botol ke atas, harga istimewa akan diberikan~!!

Buah Acai Berry segar

Apakah ACAI BERRY??
Acai Berry adalah sejenis buah yang berasal daripada Hutan Hujan Amazon di Brazil. Buah Acai yang berwarna hitam-ungu berbentuk bulat dan kecil. Diameter lebih kurang 25mm, kelihatan seperti buah anggur. Satu dahan mengeluarkan 500 ke 900 biji dan berupaya menghasilkan buah 2 kali setahun. Acai Berry mendapat gelaran 'Superfruit' selepas hasil kajian membuktikan ia mengandungi lemak, protein, kalsium, asid amino, vitamin dan anthocyanin. 

Walaupun Acai Berry mengandungi lemak, tetapi jangan risau kerana Acai berry kaya dengan asid lemak esensial yang dapat membantu untuk mengawal kolesterol LDL yang tidak diperlukan dan menjaga HDL kolesterol yang diperlukan dalam tubuh kita. 

Acai Berry juga sangat tinggi kandungan anti-oksidannya. Antioksidan yang terkandung dalam Acai berry adalah 10 kali ganda dari buah anggur dan dua kali ganda dari Blueberry. Antioksidan membantu mempercepatkan pembahagian sel, mengurangkan kedutan dan memelihara keanjalan  kulit.

Walaupun demikian, antara khasiat Acai Berry yang terbesar sekali adalah ia berupaya membantu pengamalnya mendapatkan berat badan yang seimbang. Mengapa? Ini kerana Acai Berry mengandungi kadar serat yang tinggi, lemak omega, asid amino, protein serta vitamin A, B1 dan E.

Orang-orang dari Amazon telah menggunakan Acai Berry selama bertahun-tahun kerana mereka tahu tentang kelebihannya itu. Acai Berry sudah digunakan dalam pelbagai sajian pemakanan seperti sarapan, minuman, makanan lewat petang atau malam. Ini kerana mereka yakin akan keperluan tubuh badan mereka dapat dipenuhi dengan segala kebaikkan yang terdapat dalam Acai Berry. Nutrisi Acai berry terbukti mempunyai manfaat yang amat besar, dan ia harus menjadi pemakanan tambahan dalam menu pemakanan sehari-hari.

Patutlah bentuk badan orang Brazil atau Amazon ni langsing dan ramping je kan? Kulit pun licin je... heee...


PEMAKANANNYA SECARA BERTERUSAN DAPAT MEMBANTU DALAM:
1. Mengurangkan berat badan.
2. Membantu masalah disfungsi seksual.
3. Merawat insomnia (kesukaran utk tidur malam)
4. Membantu dalam melawan sel-sel kanser.
5. Membantu mengurangkan komplikasi Diabetes.


Cara pengambilan ABC Acai Berry (Softgle Capsules)
Makan 1 biji kapsul setiap pagi, sebaik-baiknya 30 minit sebelum sarapan. Pastikan anda minum air masak dengan banyak (anggaran 2 liter - 3 liter) sepanjang hari bagi mempercepatkan proses pembakaran lemak. Anda juga digalakkan mengambil 5 hidangan makanan setiap hari iaitu:

Sarapan pagi
Minum pagi
Makan tengah hari
Minum petang
Makan malam

Biar makan dengan kerap, tapi dalam kuantiti yang terkawal.

Perlu ingat! ABC Acai Berry akan membantu meningkatkan metabolisme tubuh anda. Apabila metabolisme meningkat, pembakaran lemak akan menjadi lebih efisyen dan seterusnya mengurangkan berat badan anda. Oleh sebab itu, anda perlu makan makanan yang berkhasiat dan bernutrisi bagi menggalakkan lagi proses ini dan juga untuk membekalkan tenaga kepada tubuh anda.

Di sini saya berikan cadangan hidangan atau makanan yang anda boleh ambil sepanjang tempoh mengamalkan ABC Acai Berry:

Sarapan: 
Sebiji pisang + Air Milo panas kosong (tanpa gula atau susu) + Telur hancur 2 biji.

Minum pagi:
 Sepotong betik + Air suam kosong/teh hijau + biskut highfiber

Makan tengah hari: 
Setengah pinggan nasi putih + Ikan bakar/Ayam panggang/daging bakar  dan air asam + Sup Sayur/tomyam + ulam-ulaman + sepotong buah-buahan

Minum petang: 
Air Milo kosong + 2 potong @ 2 biji kuih-muih @ Biskut kering

Makan Malam: 
Semangkuk Sup Sayur/Tomyam

INGAT!!
Diet means you CUT your CALORIES, not your MEAL.


My 1st posting~!!

Alhamdulillah.. Kini SNF Beauty & Wellness dalam versi Blogger pula. Sebelum ini Siti lebih fokus FB Marketing, tapi disebabkan ruang utk berkongsi info agak terhad di FB, jadi Siti memutuskan utk mewujudkan versi blog pula. InsyaAllah, harapan Siti hanya satu, semoga pembeli2 dan pelanggan2 sama ada baru atau lama akan mendapat informasi yg betul berkaitan setiap produk yg dijual oleh SNF Beauty & Wellness.

Kepada yang follow blog ini, hanya ucapan terima kasih yg mampu Siti beri sebagai tanda penghargaan kpd anda. Mudah-mudahan, blog ini dapat memberi manfaat kepada anda semua.. #LOVE# Muahhhhh~!!

Produk-produk yg dijual oleh SNF Beauty & Wellness



There was an error in this gadget